The grass is always greener on the other side, unless Chuck Norris has been there. In that case the grass is most likely soaked in blood and tears..

dinsdag 15 mei 2007

Wet Paint

Nu even serieus


Tussen alle leuke grapjes en grollen door wil ik even een serieus onderwerp aansnijden.. Ik heb namelijk in de afgelopen tijd een stijging waargenomen in het aantal mensen dat met een "Hitler-snor" onder zijn neus prijkt. Dit leken mij verder nette mensen zonder een voorliefde voor fascisme of holocausten, en dus mensen die deze gezichtsverwarmers gewoon dragen omdat ze ze mooi en modieus vinden. Ik vraag me dan ook af of deze snor nog steeds associaties oproept en of ze misschien zelfs intimiderend zijn voor sommige mensen. En wanneer zou zo'n snorretje wel weer "mogen".. over 100 jaar? 200? nooit meer? Wat vinden jullie hiervan, is het absoluut niet-oké of zit het wel snor :)

HIER trouwens nog een toepasselijk filmpje..

Rare hond

Iemand trek in wat schedelsoep?

Persoonlijk ben ik meer fan van tomatensoep, maar he, ieder zijn eigen smaak zeg ik altijd maar..



Dit is trouwens een filmpje van the Newsroom, zij laten je hun nieuws op je site zetten en je krijgt er dan geld voor. Dus als iedereen dit filmpje nou 500 x bekijkt krijg ik ongeveer $10 ;)
Denk dat ik voortaan maar weer filmpjes van youtube haal..

Update: zie ik nou toevallig nog een artikel dat met schedels te maken heeft